Intuitiv massage  Av Sara

Jag arbetar intuitivt och massagen är inkännande för just dig, samt anpassas efter ditt behov, oftast djupgående med behandling av triggerpunkter som varvas med lugnande intoning för din kropp. En behandling som kan hjälpa dig med din arbetsskada, idrottsskada, musarm, tennisarmbåge, spänningshuvudvärk, stress, oro, sömnbesvär, avkoppling och återhämtning mm. Tekniker som används är idrottsmassage, triggerpunkter, energipunkter och zonterapi.

En behandling som gör så där ”ont/skönt” är en återkommande kommentar från nöjda kunder​

Vad: Energi massage

Var: Undersåker

Tid: 30min, 45min, 60min, 75min, 90min

Pris: från 525kr

Reiki behandling Av Sara & Jackie

Reiki betyder "universell livsenergi"

Det är livskraften som genomsyrar hela vår värld, det vi alla är av och flödar i.​

Behandlingen hjälper oss att frigöra blockeringar/stagnerad energi, släppa stress, motverka utbrändhet, bryta gamla mönster och hela kropp och själ. Reikin skapar ett fritt flöde i din fysiska, mentala och emotionella kropp, såsom i dina chakran.

Reikin är sen urminnes en healingmetod i olika kulturer världen över.

Varje session är unik och för ditt allra högsta bästa.


Vad: Reiki behandling

Var: Undersåker

Tid: 60 minuter

Pris: 990kr


Energimedicin behandling 
Av Sara

Här landar du in i en guidad meditation och du får ett kanaliserat budskap. En kroppsbehandling med massage och shamanska tekniker. Behandlingen når djupet, lyser upp vrår inom dig och jag guidar dig genom mötet med dig själv. Samt balanserar och uppgraderar ditt energifält, stagnerad energi transformeras och vi boostar välbefinnandet för ett mer harmoniskt varande. 

Behandlingens effekter fortskrider under ca 21 dagar.

Vad: Energimedicinbehandling

Var: Fjällsätra, Undersåker

Tid: 90 minuter

Pris: 1 590 kr
Zonterapi Av Sara

En kombo-behandling med zonterapi och massage.

Zonterapin bygger på sambandet mellan organen, kroppens funktioner och olika reflexzoner (neuropunkter) i kroppen. Det finns reflexzoner under fötterna, i ansiktet och i händerna. Här jobbar jag med fötterna. Tryck på dessa punkter stimulerar bla:

-Energiflödet

-Reducerar toxinet i kroppen

- Förbättrar nervfunktioner och blodcirkulation

- Lättar på spänningar

- Stimulerar kroppens organ att fungera rätt

- Stödjer självläkningsprocessen

Zonterapin används vid många olika typer av besvär, till exempel huvudvärk, led-och muskelvärk, och problem med inre organ som urinvägar, mage och tarm. Zonterapin är en naturlig behandlingsmetod för att hjälpa kroppen läka sig själv.

Denna behandling avslutas med en skön avslappnande massage av händer, ansikte och hårbotten.

Vad: Zonterapi/massage

Var: Undersåker

Tid: 60min

Pris: 990kr


Shamansk  healing Av Jackie

Shamansk healing är en kraftfull metod som når till kärnan i problemet. När vi arbetar i de shamanistiska världarna går vi bortom tid och rum till en plats där helande sker. Sessionerna börjar med att du delar med dig av vad du vill jobba med. Sedan görs en energiläsning. Majoriteten av sessionen kommer att vara deltagande och du guidas in i de undermedvetna världarna. Metoder som används är hypnos, och shamanism, buddhism, yoga eller andra visdomstraditioner. Tillsammans frigör vi ohjälpsamma energimönster och skriver om dem, så att du medvetet kan skapa det du verkligen önskar. Den här sessionen är för dig som är redo att modigt titta in i din egen skugga för att verkligen förvandla din verklighet.
Kontakta oss om du har någon fråga kring behandlingen. 


Vad: Shamanic healing

Var: Undersåker

Tid: 2h

Pris: 1990kr

Deep tissue massage Av Jackie

Rebalanserande massage är en typ av djupvävnadsmyofascial massage som syftar till att återställa människan på alla nivåer. En session kombinerar subtilt energiarbete och lätt beröring, ledarbete, utjämning och öppning av musklerna med olja, och djupa, långsamma drag för att nå in i de myofasciala vävnaderna. I en session skapar vi utrymme för kroppen att naturligt återgå till anpassning. Myofascial frigöringsmassage erbjuder bestående fördelar eftersom när myofacia mjuknar och öppnar sig kan näring flöda genom kroppen. Om känslor uppstår under en session är detta ett tecken på djupläkning. Allt är välkommet och uppmuntras. Med en längre tid tillsammans kan vi arbeta djupare in i myofascia och upptäcka fler delar av kroppen.  Jag rekommenderar att du bokar minst 75 minuter om möjligt. 

Vad: Rebalancing massage

Var: Undersåker

Tid: 60min, 75min, 90min, 120min

Pris: från 990kr