Healing massage

Jag arbetar intuitivt och massagen är inkännande för just dig, samt anpassas efter ditt behov, oftast djupgående med behandling av triggerpunkter som varvas med lugnande intoning för din kropp. En behandling som kan hjälpa dig med din arbetsskada, idrottsskada, musarm, tennisarmbåge, spänningshuvudvärk, stress, oro, sömnbesvär, avkoppling och återhämtning, mönster, beteenden, traumabearbetning, mm. Tekniker som används är idrottsmassage, triggerpunkter, energipunkter, ikaros kanalisering, avslappnande guidning, shamanska tekniker och zonterapi punkter.

En behandling som gör så där ”ont/skönt” är en återkommande kommentar från nöjda kunder​


Vad: Healing massage

Var: Hembesök under sommaren, mestadels kring Österlen, även södra Sverige. Maila vid förfrågan. 

Tid: 60min, 75min, 90min

Pris: från 1195 kr inkl hemkörning.

Shamansk energimedicin behandling

Här landar du in i en grundande meditation och du får ett kanaliserat budskap. Därefter följs en  kroppsbehandling med massage och shamansk healing. En behandling för dig som känner att du sitter fast, går i samma mönster och vill komma vidare i både fysiska och mentala situationer.
Jag vandrar bredvid dig, guidar dig genom inre resor, meditation/hypnos. Samt balanserar och uppgraderar ditt energifält, stagnerad energi transformeras och vi boostar välbefinnandet för ett mer harmoniskt varande. Jag vill också lyfta att jag healar ingen utan jag går bredvid dig på din egen helande resa. 

Vad: Energimedicinbehandling

Var: Fjällsätra, Undersåker

Tid: 90 minuter

Pris: 1777 kr


Reiki behandling

Reiki betyder "universell livsenergi"

Det är livskraften som genomsyrar hela vår värld, det vi alla är av och flödar i.​

Behandlingen hjälper oss att frigöra blockeringar/stagnerad energi, släppa stress, motverka utbrändhet, bryta gamla mönster och hela kropp och själ. Reikin skapar ett fritt flöde i din fysiska, mentala och emotionella kropp, såsom i dina chakran.

Reikin är sen urminnes en healingmetod i olika kulturer världen över.

Varje session är unik och för ditt allra högsta bästa. En stillsam och avslappnande behandling, du bär kläder och jag arbetar med handpåläggning.


Vad: Reiki behandling

Var: Hembesök under sommaren, kring Österlen och södra Sverige. Maila förfrågningar.

Tid: 60 minuter

Pris: 1195 kr


Zonterapi

En kombo-behandling med zonterapi och massage.

Zonterapin bygger på sambandet mellan organen, kroppens funktioner och olika reflexzoner (neuropunkter) i kroppen. Det finns reflexzoner under fötterna, i ansiktet och i händerna. 

Här jobbar jag med fötterna. Tryck på dessa punkter stimulerar bla:

-Energiflödet

-Reducerar toxinet i kroppen

- Förbättrar nervfunktioner och blodcirkulation

- Lättar på spänningar

- Stimulerar kroppens organ att fungera rätt

- Stödjer självläkningsprocessen

Zonterapin används vid många olika typer av besvär, till exempel huvudvärk, led-och muskelvärk, och problem med inre organ som urinvägar, mage och tarm. Zonterapin är en naturlig behandlingsmetod för att hjälpa kroppen läka sig själv.

Denna behandling avslutas med en skön avslappnande massage av händer, ansikte och hårbotten.

Vad: Zonterapi/massage

Var: 

Tid: 60min

Pris: 999 kr