Om oss

Vår vision är att erbjuda tjänster som främjar hela människans hälsa och att balansera kopplingen mellan sinne, kropp och själ. Med vår egen erfarenhet och med många andras så vet vi idag att läkande börjar inom var och en av oss. Vi delar med oss av de nycklar och erfarenheter, vår medicin, som vi hämtat hem genom många år av egen inre läkning. Och som vi vet kan läka många år av krämpor, föreställningar, tankemönster och olika fysiska besvär. 

Vi delar detta i ett hållande av breathwork, meditation, behandlingar och energiarbeten. 

Sara Lilja 

Terapeut & meditationslärare

Sara har arbetat med massage sedan år 2010, utbildad via MT utveckling och friskvård med inriktning mot idrottsskador och certifierad via SFKM. Sedan barnsben har dörren till andevärlden aldrig riktigt stängts. Hon har med hjälp från guider, naturen, psykosomatisk terapi och energimedicinen tagit sig igenom bla utbrändhet, trauma och komplex ptsd. Idag lever hon nära naturen och brinner för att guida människor närmare deras sanna essence. Meditation ligger henne varmt om hjärtat, vilket har lett till att hon är utbildad meditationslärare genom Care meditationslärarprogrammet, där hon studerat kopplingen mellan neurovetenskap, hälsopsykologin och de uråldriga kontemplativa traditionerna.


Jackie Härdig

Terapeut & yogalärare 

Jackie började sin healingresa från botten av hjärntrötthet och ångest, det tog henne till platser i världen där hon hämtat hem sig själv bit efter bit, genom andlig visdom, moderna läror och praktiska lektioner i vetenskap. Hon fick åter kontroll över kropp, sinne och själ. 

Idag delar hon den medicin hon hämtat hem i form av massage, shamansk healing och yoga. 
Jackie trivs som bäst i naturen och i kreativt skapande tillsammans med andra!