Reiki steg l & ll 


Reiki betyder "universell livsenergi"

Det är livskraften som genomsyrar hela vår värld, det vi alla är av och flödar i.​


Reikin är sen urminnes en healingmetod i olika kulturer världen över och används idag lika väl som i privatbruk också på sjukhus och i olika verksamheter för att nå inre frid och helande.  

Här kommer du få lära dig mer om vår livskraft, att komma närmare och på ett djupare plan förstå dig själv mer. 

Reikin är något vi alla har tillgång till. 
Genom initieringar öppnar du kanalen för energin. Reikin är en nyckel för dig att använda som healing både till dig själv och andra, samtidigt som du ger får du lika mycket tillbaka, då det inte är din egen energi som förmedlas. 

Reikin hjälper till att frigöra blockeringar/stagnerad energi, släppa stress, motverka utbrändhet, bryta gamla mönster/vanor och att hela kropp, sinne och själ. Genom att ta emot initieringarna skapas ett utrymme för detta att transformeras, och din energikanal stärks. 


Reiki steg l

Här initieras du och blir en kanal för reiki energin. Du lär dig att utföra behandling, du kommer att få ge och ta emot healing. Vi mediterar och delar med oss av våra upplevelser.  

Reiki steg ll

Här lär du dig symbolerna Dr Mikao Usui fann i gamla tidsskrifter för att skicka reiki på distans. Här öppnas en helt ny värld av magi! Du initieras och energin blir starkare och behandlingarna mer kraftfulla. 


Reikin är för mig att skapa ur källan, föreningen av devine feminin och devine maskulin.


Kursupplägg: Steg l sker under två dagar och steg ll under en dag. 

Vad: Reiki steg l & ll

Var: Undersåker, Hotell Fjällsätra

Tid: Reiki steg l - 14-15 Mars 2024 kl 9.30-14 båda dagar. 
Reiki steg ll, planeras under april 2024

Pris: Steg l - 2500kr, Steg ll - 1500kr