Reiki kurs

Steg l & ll
Reiki betyder den universella livsenergin.

Det är livskraften som genomsyrar hela vår värld.

Här kommer du få lära dig mer om vår livskraft. Reikin är något vi alla har tillgång till och genom initieringar öppnar du kanalen för energin.

Reikin är en nyckel för dig att använda som healing både till dig själv och andra, samtidigt som du ger får du lika mycket tillbaka, då det inte är din egen energi som förmedlas. 

Reikin hjälper till att frigöra blockeringar/stagnerad energi, släppa stress, motverka utbrändhet, bryta gamla mönster/vanor och att hela kropp, sinne och själ. Genom att ta emot initieringarna skapas ett utrymme för detta att transformeras, och din energikanal stärks. 

Reikin är sen urminnes en healingmetod i olika kulturer världen över och används idag lika väl som i privatbruk också på sjukhus och i olika verksamheter för att nå inre frid och helande. Detta fantastiska redskap går alltså att dra av som friskvård! 

Reiki steg l

Här initieras du och blir en kanal för reiki energin. Du lär dig att utföra behandling, du kommer att få ge och ta emot healing. Vi mediterar och delar med oss av våra upplevelser. 

Reiki steg ll

Här lär du dig symbolerna Dr Mikao Usui fann i gamla tidsskrifter för att skicka reiki på distans. Du initieras och energin blir starkare och behandlingarna mer kraftfulla.

Du blir initierad i lineage Dr Mikao Usui -system of natural healing.

Be the change you want to see in the world! 

Kursupplägg: De två första dagarna arbetar vi med steg l. Sista dagen steg ll. 

Facilitator, Reiki master Sara Lilja, utbildad hos grand master Ania Munay. 

När: 6-8 Juni 2024 

Tid: Kl 9.30-15.00/16.00

Var: Undersåker, Hotell Fjällsätra

Pris: 3500kr