Ceremonial breathwork  

Välkommen till det medvetna andetaget.

Sedan långt tillbaka i historien inom olika kulturer och mediciner har andningen varit ett redskap för att bibehålla hälsa. Denna transformerande andning kallas bla också för holotropisk, neurodynamisk och shamansk andning.
Andningen hjälper kroppen att syresättas och med olika tekniker lugna och aktivera nervsystemet.

När du är stressad eller orolig aktiveras fight or flight mode i kroppen, med denna transformerande andning neutraliseras det sympatiska nervsystemet och istället aktiveras det parasympatiska och du upplever en mer centrerad närvarande känsla inom dig.
Detta skapar utrymme för hjärtats energi att expandera, läka och växa.
Det medför att du i din vardag kan ta mer medvetna beslut, känna en stark grundande känsla inom dig, ett ankare som håller även om det stormar runtomkring.

Med vår andning kan vi släppa på fysiska och emotionella spänningar/ blockeringar som sitter djupt i vår kropp, samt energikroppar.

Är du redo att öppna upp för mer kärlek och acceptans till dig själv, så att du kan leda ditt liv i den riktning du längtar efter?
Då kan breathwork vara ett fantastiskt verktyg för dig!

Sara som  facilitator jobbar med det shamanska perspektiviet, bjuder in elementen och andevärlden, guidar och vägleder dig genom sessionen med värme och kärlek.
Varmt välkommen!

Vad: Ceremonial breathwork

Var: Fjällsätra, Undersåker

Tid: Måndagar i November och December

Medtag: Kudde och filt, om önskas egen yogamatta.

Pris: 250kr