Shaman breath

Ditt medvetna andetag

Vi har använt oss av andningen som redskap för att bibehålla hälsan, långt tillbaka i historien och inom olika kulturer och mediciner.

Denna transformerande andning hjälper kroppen att syresättas och med olika tekniker lugna och aktivera nervsystemet.

När du är stressad eller orolig aktiveras fight or flight mode i kroppen, med vår andning kan vi neutralisera det sympatiska nervsystemet och istället så aktiveras det parasympatiska och du upplever en mer centrerad närvarande känsla inom dig. Detta skapar utrymme för helande och växande. Att få känna dig mer centrerad när det kanske stormar runtomkring.

Med hjälp av vår andning kan vi släppa på fysiska och emotionella spänningar/ blockeringar som sitter djupt i vår kropp, samt energikroppar.

Breathwork är ett fantastiskt verktyg till transformation! Det finns dock kontra indikatorer, såsom högt blodtryck, ptsd, graviditet. Maila vid frågor.

Sessionen hålls av Sara, utbildad breathwork facilitator, prästinna, kvinna av naturen. Jag arbetar delvis i trans under sessionen för att kanalisera energin för gruppens högsta bästa.

Vad: Shaman breath

Var: Fjällsätra, Undersåker

Tid: Se aktuellt schema i bokningen 

Medtag: Kudde, filt & yogamatta

Pris: 333kr

Välkommen

"Det här var en helande upplevelse. Jag kände mig säker att kunna gå in på djupet och när det blev utmanande så gjorde Sara PRECIS det jag behövde för att kunna släppa taget och samla mod. Tack!"

Benny E

"Sara's Breathwork is super powerful and transformative. Sara has the ability to activate energies that go very deep and initiate transformative healing. I love her Breathwork! Each time it gives me a deep sense of peace that more and more spreads throughout my everyday life.
Don't miss out on it!! It can change your life."

Diana P